Nog meer vragen ...

Ik ben ingeschreven en heb betaald voor een vorming. Kan ik nog annuleren ?
Wanneer je onverwacht niet kan deelnemen aan een vorming, betaal je tot 1 maand voor de vorming €15 administratiekost. Indien je later dan 1 maand voor de vorming annuleert, kan je een andere persoon in jouw plaats laten deelnemen.Wanneer gaat een vorming niet door ?
Wanneer een cursus onvoldoende inschrijvingen heeft of bij ziekte van een docent kunnen wij de cursus aflasten. Wij verwittigen de ingeschreven deelnemers zo snel mogelijk en betalen uiteraard het betaalde cursusgeld integraal terug.Kan ik een vorming betalen met opleidingscheques ?
Jammer genoeg kan dit wegens besparingsmaatregelen van de overheid niet meer.Ontvang ik na mijn inschrijving nog een bevestiging ?
Neen, De bevestigingsmail die je na jouw inschrijving ontvangt geldt als enige bevestiging. Zodra je het cursusgeld hebt overgamaakt is de inschrijving definintief. Let wel dat je regelmatig je e-mailadres nakijkt, de annulaties worden langs deze weg bekend gemaakt.

Onze prijzen zijn steeds bespreekbaar voor personen met een vervangingsinkomen of zonder inkomen. Dit moet natuurlijk gestaafd kunnen worden.