16
Aanbod verbindende communicatie

-Verbindende communicatie in  zorgrelaties, Kennismakings-tweedaagse, tijdens deze tweedaagse bieden we een introductie in het gedachtengoed van de verbindende communicatie: een eenvoudige theorie om op een heldere manier een boodschap te brengen die er echt toe doet. De boodschap vertrekt vanuit je eigen gevoelens en behoeften. En je houdt op een empatische manier rekening met de gevoelens en behoeften van de andere.
Praktisch:
23 en 24 februari van 09u30 tot 16u30
Engelenburcht, Kruineikestraat 5 te 3150 Tildonk
Lindi Fourie, educatief medewerker Zorg-Saam
€ 160 (€ 150 cursusgeld + € 10 lunch)

Inschrijven

 

-Zorg-Saam biedt vanaf dit voorjaar oefensessies Verbindende Communicatie aan. Tijdens deze sessies gaan we aan de slag met concrete voorbeelden en oefenen we in kleine groepjes van maximum 12 deelnemers. We bieden hierin professionele ondersteuning door de aanwezigheid van een begeleider, hierdoor krijg je een veilig kader om aan de slag te gaan. De begeleider zal uiteraard kennis en inzichten delen.

Een voorwaarde tot deelname is dat je reeds een basisvorming verbindende communicatie volgde bij Zorg-Saam of ergens anders. Je bent vertrouwd met het theoretisch model (waarneming - gevoel - behoefte en verzoek).

Praktisch:
Zaterdag 25 maart in Tidlonk
Zaterdag 20 mei in Mechelen
Zaterdag 9 september in Tidlonk
Zaterdag 16 december in Mechelen, telkens van 09u30 tot 12u30
Deelnameprijs: €16/sessie

Inschrijven

BriefZS17_VerbindendeCommunicatie_pc.pdf

 

 

Post Rating